A la venda la loteria de reis de la PB d’Igualada

Un cop tancada la loteria de nadal i veient que no ens ha tocat la “grossa”, hem posat a la venda un número de loteria de reis que fa referència als dos darrers enfrontaments amb l’equip de la ciutat seu dels sortejos de la loteria.
És una edició petita de 900 paperetes, més simbòlica que altra cosa, que recull el el 1 a 0 d’aquesta temporada al Camp Nou i el màgic 2 a 6 de la temporada passada. El número és el 10026.
Al voltant de cada resultat hi ha una sèrie d’imatges relacionades amb el corresponent partit, algunes de les quals ja han quedat gravades a la retina dels aficionats culés, com les celebracions del capità Puyol i Piqué, o el gol d’Ibrahimovic.
Podeu comprar aquests números de loteria de la Penya Blaugrana al nostre local social de la Taverna de Cal Font. Altres establiments a on podeu trobar aquestes butlletes a la venda són a Cal Bel, el bar Nexus, el Cafè de la Plaça, Fruites Pere Prat, Polleria Llanes, el forn del carrer Sant Agustí, a Comercial Rexel o a la nostra oficina de l’Espai Cívic Centre. També podeu fer les vostres reserves a pbdigualada@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *