El Barçà campió del món de clubs. Tarda de glòria a la Taverna.

Aquest passat dissabte, el FC Barcelona s’ha proclamat campió del món de clubs, després de guanyar a l’equip argentí d’Estudiantes de la Plata. Tot i que el conjunt argentí es va avançar en el marcador i va plantejar un partit molt defensiu, la perseverança de l’equip culé l’ha portat a la victòria final, gràcies als gols de Pedro i Mesi.

El partit es va viure intensament al nostre local social de la Taverna de Cal Font, per un bon grup d’aficionats culés.
Durant la mitja part del partit, es van sortejar els carnets de la Penya pel proper partit de vuitens de la Copa. Una mà innocent va portar la sort als penyistes Sira Parera, Miquel Carrera i Pep Díez. També es va sortejar una samarreta d’Igualada Culé, que va tocar al penyista Pau Ricart.

A la represa de la segona part, es va consumar la remuntada blaugrana, portant forces nervis i finalment alegria i emoció als aficionats presents a la Taverna. Una tarda de glòria a la Taverna, per aquesta nova etapa de la nostra Penya Blaugrana d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *