Presentat el llibre “No tindràs collons de fer-ho”

El passat dijous dia 28 de febrer, es va realitzar la presentació del llibre “No tindràs collons de fer-ho”, del periodista esportiu Jordi Pons.
L’acte va ser conduït pel periodista igualadí Manel Burón, que inicialment va fer una breu pinzellada del contingut del llibre, i una valoració personal de l’estil del mateix.

A continuació, Jordi Pons va anar desgranant petites anècdotes que recull el llibre, a partir de les entrevistes realitzades a diferents persones que coneixen al Pep Guardiola: familiars, amics i enemics esportius, entrenadors, directius,…
Tot seguit es va obrir un torn obert de preguntes, en el qual el públic assistent va plantejar tot tipus de qüestions, des del per què d’algunes alineacions, passant pel rendiment d’alguns jugadors, a anàlisis del joc actual de l’equip, o interioritats (confessables) de la plantilla del FC Barcelona.
Realment va ser un torn de paraules interessant i amè, que va mantenir l’interès
ben viu de tot el públic.
L’editor del llibre, Santi Sobrequés, va ser present també a aquesta presentació.

Un cop finalitzada la presentació del llibre i abans d’iniciar el sopar-tertúlia, es va fer el sorteig dels tres carnets de la PB per anar a veure el partit de tornada de vuitens de la lliga de campions entre el FC Barcelona i l’Stuttgart, al Camp Nou, el dia 17 de març. Els guanyadors del sorteig van ser els penyistes Pere Segarra (0301), Eugènia Martí (0012) i Benet Asensio (0272).
A continuació, una vintena de penyistes van participar en el sopar-tertúlia amb en Jordi Pons.
La Junta directiva fa una valoració força positiva d’aquest primer acte social del seu mandat, i pren nota dels aspectes més positius del mateix i també dels aspectes que caldrà corregir de cara a propers actes.

Una vegada més, agraïm la presència del Jordi Pons i també del Manel Burón, i evidentment del públic assistent, objectiu final d’aquest acte. Gràcies a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *