Penya Madridista 5 – Penya Blaugrana d’Igualada 7

 El passat divendres dia 26 de febrer, es va jugar el partit de futbol-sala, corresponent a la segona volta, entre la Penya Madridista i la Penya Blaugrana, amb novament victòria de l’equip blaugrana.
Des de bon principi el nostre equip va anar per davant en el marcardor, aconseguint una diferència de dos gols que es va anar mantenint fins al final del partit.
El partit va estar força disputat, i fins i tot un jugador blanc va ser expulsat amb targeta vermella per una forta entrada, que no va tenir més conseqüències.

Amb aquesta victòria el nostre equip es consolida a la zona mitja de la classificació, amb possibilitats d’acostar-se a la zona alta. Amb els darrers reforços s’ha consolidat un bloc esportiu competitiu que donarà confiança a l’equip en aquesta darrera part de la competició, i també de cara a la copa.
Recordem que el proper partit de la Penya Blaugrana d’Igualada, que juga a la lliga de divisió d’honor de Vilanova del Camí, serà aquest proper divendres dia 5 de març, a les 22h, a les pistes de les Comes, contra la SE Ateneu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *