La Penya Blaugrana col·labora amb l’Igualada Hoquei Club

Seguint amb la línia de treball marcada per la Junta directiva, de col·laborar amb les entitats igualadines, i també amb les paraules del president Muntal “per ser un bon barcelonista primer s’ha de donar suport a l’equip local”, la Penya Blaugrana d’Igualada s’ha adherit a l’Igualada Hoquei Club.
Amb la voluntat també de donar més prestacions als socis de la nostra entitat, ens hem fet socis de l’IHC com a entitat.
Això suposa que a partir d’aquest moment disposem d’un carnet de soci de l’IHC, que posem a disposició dels nostres penyistes per tal de cedir-lo a cada partit. En funció de la demanda que hi hagi establirem uns mecanismes de sorteig entre les sol·licituds que tinguem, i també una rotació del mateix.
A part d’aquesta carnet, s’ofereix als socis de la PB la possibilitat d’assistir als partits de l’OK Lliga que l’IHC jugui contra el Liceo (el proper dimarts dia 16 de novembre) i contra el Barça (pel febrer de l’any vinent). Totes les persones interessades només cal que es posin en contacte amb la Junta directiva, o a través de l’adreça pbdigualada@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *