Anem al Teatre: “Ara estem d’acord, estem d’acord”.

Després de la bona experiència al Teatre Borràs del dissabte 29 de gener, des la Penya Blaugrana d’Igualada us oferim una nova proposta teatral.
Aquesta vegada a Igualada. El Teatre de l’Aurora ens recomana especialment el següent espectacle i ens ofereix la possibilitat de veure’l aquest diumenge 13 de febrer, a les 19h, gaudint d’un 25% de dte. (és a dir, per 10,50 €), si som un grup de mínim 10 persones.
Si voleu veure ‘Ara estem d’acord, estem d’acord’ poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu pbdigualada@gmail.com o el telèfon 653901395 i us tindrem en compte per fer la reserva del total d’entrades. Teniu temps per fer les vostres reserves fins el divendres 10 de febrer.

+info

Aquesta és la història d’un mite. L’estúpida història d’un home fet mite. El mite d’un home estúpid fet història. L’estúpid mite que explica la història idiota d’una vida aparentment rodona, esfèrica com sembla ser la nostra Terra, com una pilota de futbol. Res més controvertit que jugar amb la vida, que dóna per més d’una lliga, tot i que potser no esteu d’acord, no esteu d’acord.
Produït per Indi Gest i el Teatre Lliure, i estrenat i representat en aquest mateix teatre i a la Sala Beckett, Ara estem d’acord, estem d’acord és una proposta fresca i divertida que barreja amb ironia el futbol, els mites i les llegendes. La tortuga i la llebre, el Mite de la Taverna (amb “t”) de Plató, l’arribada d’un tal MESSIes, la confrontació entre dos clubs… Jordi Oriol, un dels autors emergents més prometedors, se serveix d’aquests i altres referents col·lectius per desplegar una esbojarrada història plena de picades d’ullet i múltiples lectures. L’espectacle s’ha endut els avals de crítica i públic per una delicada posada en escena, un minuciós treball del llenguatge i uns originals arranjaments musicals.
Mira el tràiler de l’espectacle: http://www.youtube.com/teatreaurora
   
Més informació: http://www.teatreaurora.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *