Desplaçament a San Mamés: Athletic Club – FCBarcelona

La Penya Blaugrana d’Igualada està organitzant un autocar per anar donar suport al Barça en el seu desplaçament a Bilbao.

El partit es disputarà segurament el diumenge 6 de novembre. Hi ha diferents possibilitats horàries: a les 18h, a les 20h o a les 22h. L’autocar es farà sempre que el partit es jugui a les 18h o a les 20h.
L’hora de sortida i la parada per dinar resta pendent de la confirmació de l’horari definitiu del partit, però sortirem ben d’hora del matí de l’estació d’autobusos d’Igualada.
Després de dinar deixarem la tarda lliure per visitar els voltants de l’estadi i fer temps fins a l’hora del partit per entrar a l’estadi de San Mamés.

Pel que fa a les despeses, el preu del viatge serà de 45€ pels penyistes i 55€ pels no penyistes. A part hi haurà el preu de l’entrada, i que de moment no es coneix. Més endavant ja concretarem aquest aspecte.

El que és més important ara, és que tots els barcelonistes interessats en anar a Bilbao amb l’autocar feu la vostra reserva a través de l’adreça pbdigualada@gmail.com o bé al telèfon 653 901 395.
Les places són limitades  i per rigorós ordre d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *