L’Equip de Futbol 7 de la PB, a la Copa

L’equip de Futbol 7 de la Penya Blaugrana, encarrila la Copa que es juga a Igualada abans de seguir amb la lliga.
Mentre s’està en un petit temps d’espera a la Lliga, en la qual recordem que la Penya Blaugrana es va classificar per la primera divisió, es comença a jugar la Copa.

Els dos primers partits, anada i tornada, contra l’equip del Bar del Rec, han acabat amb victòries més que merescudes en mans de la Penya. En el primer partit, jugat  a casa, la Penya va fer un partidàs en el qual va marcar 6 gols, per 3 que van marcar els del Bar del Rec. En el partit de tornada, jugat com a visitant, l’equip de la Penya va seguir demostrant que tenia l’eliminatòria guanyada i va exhibir un gran futbol, amb un resultat final de Bar del Rec 4 – Penya Blaugrana d’Igualada 9.
Ara a la següent ronda l’equip blaugrana es trobarà amb l’equip de Cal Pou, un altre eliminatòria que es disputarà a doble partit. Aquests es jugaran el dimarts 24 i el dijous 26 de gener a les Comes.
Desitgem sort als membres de l’Equip i a poder ser que continuïn endavant en les diferents eliminatòries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *