Classificats per la final de copa de futbol7!!

L’eliminatòria de semifinals, per l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada de futbol 7 va ser tranquila,doncs el partit d’anada, que es va jugar fora de casa, es va encarrilar amb una victòria per 2 – 5 davant d’un Keops que en cap moment va fer témer per la victòria. El partit de tornada, a casa, es va resoldre amb un altre còmode marcador de 4 gols a favor de la Penya Blaugrana per només 2 gols dels del Keops.
Així doncs, la Penya Blaugrana d’Igualada es classificava per a la final a tres, i que degut a l’onada de fred i neu que ens ha afectat, s’ha hagut de canviar de data i es jugarà el dilluns dia 5 de març.

Els finalistes de la 8na COPA CIUTAT D’IGUALADA de futbol 7 que jugaran el triangular seran:
A les 21.00h Bar Salus -Els Molins la Pobla 7
A les 21.30 Penya Blaugrana d’Igualada – Bar Salus
A les 22.00 Penya Blaugrana d’Igualada – Els Molins la Pobla 7

Desitgem molta sort al nostre equip en aquesta final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *