Subcampions de copa!

Dilluns passat dia 5 de març, es va jugar la Final de la Copa de futbol 7, en la que l’equip de la Penya Blaugrana va aconseguir un paper destacat quedant en segona posició per molt poc. La final es va disputar en forma de triangular, entre els equips del Bar Salus, Molins la Pobla i la Penya Blaugrana d’Igualada.

Els resultats de la final van ser els següents:
Bar Salus 3 – Molins la Pobla 4
Penya Blaugrana 1 – Bar Salus 1
Penya Blaugrana 2 – Molins la Pobla 2
Així doncs la classificació va quedar de la següent manera:
Molins la Pobla 4 punts
Penya Blaugrana 2 punts
Bar Salus 1 punt

Després del bon paper mostrat durant la Copa, felicitem el nostre equip i els animem a seguir endavant a la lliga, que en la cinquena jornada la PB es col.loca segon empatat a punts amb el líder. En aquesta última jornada la PB va disputar un més que interessant partit contra l’equip del Bar del Rec, i se’n va treure una merescuda victòria que apropa l’equip a jugar els playoff pel títol: Penya Blaugrana 5- Bar del Rec 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *