Amb l’inici del campionat de lliga l’autocar entra en funcionament

El proper cap de setmana, dies 18 i 19 d’agost, s’inicia la primera jornada del campionat de lliga de primera divisió amb un Barça-Reial Societat.
Coincidint doncs amb l’inici dels partits oficials, la Penya Blaugrana d’Igualada inicia també els desplaçaments regulars al Camp Nou. Començarem amb aquest Barça-Reial Societat i el següent partit amb autocar al Camp Nou serà el Barça-València del primer cap de setmana de setembre.
Amb això volem recordar que no hi haurà servei d’autocar per a cap dels dos partits que queden entre mig d’aquestes dues primeres jornades de lliga, i que són el Barça-Sampdoria, del Gamper (dilluns dia 20 d’agost) i el Barça-R.Madrid, anada de la supercopa (dijous dia 23 d’agost). El motiu és doble: aquests dos partits són de pagament pels socis i a l’agost estem de vacances. Però tenim un compromís amb els abonats a l’autocar i per la primera jornada de lliga, tot i caure a mig agost, fem autocar.
Pel que fa als preus de l’autocar, no han variat respecte a la temporada passada i es mantenen en els 10€ pels nostres associats i 15€ pels no penyistes. Els nens paguen 5€ a partir dels 8 anys i fins els 14. Amb el carnet Júnior de la PB el cost és gratuït. Finalment recordem que tenim un abonament per aquest servei d’autocar per a tota la temporada a un preu de 180€.
Pel que fa al nostre Punt De Trobada del Mercantil-La Sala, obrirem al setembre i estarà a disposició dels nostres associats i aficionats culés en general per veure la tercera jornada de lliga, el Barça-València CF del cap de setmana 1/2 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *