A la venda la loteria de Nadal de la Penya Blaugrana d’Igualada

Ja tenim a punt la loteria de Nadal. El número és el 63.807 i ja estem distribuint els talonaris als llocs de venda habituals. En la imatge de la butlleta hi hem volgut recrear el fals debat entre qui mereix ser el pilota d’or d’aquest any. Per nosaltres no hi ha color, ho  ha de ser el millor jugador del món, en Leo Messi. I de reüll està vigilat pel portuguès trist.
Un bon moment per comprar-lo és aquest cap de setmana al nostre estand a la Fira d’Igualada. Estarem a dins del recinte firal de Cal Carner el dissabte i el diumenge, de 9h a 21h. També tindrem samarretes de la Penya i els calendaris d’aquesta temporada. Animeu-vos a passar-hi i a fer-nos publicitat entre les vostres amistats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *