I diumenge… Barça – Madrid

La Penya Blaugrana d’Igualada posa a l’abast dels seus associats i amics el Punt De Trobada del Mercantil-La Sala per al seguiment del Barça – Madrid del proper diumenge dia 7 d’octubre, a les 19.50h.
Tenint en compte la previsible afluència de públic, s’obriran les portes de La Sala per tal de garantir més cabuda de seguidors culés. Tot i això, es garantirà una zona reservada per als penyistes de l’entitat igualadina.
Com ja és habitual, hi haurà servei de bar i entrepans i l’entrada es realitzarà pel carrer del Clos 19-21.
Per una altra banda, la Penya Blaugrana d’Igualada posa disposició dels penyistes i aficionats culés que vagin al Camp Nou, el seu servei d’autocar. Tenint en compte l’expectació que sempre crea aquest partit, és més imprescindible que mai fer la corresponent reserva de plaça al 653 901 395. Sense aquesta reserva no es garanteix plaça, excepte als penyistes abonats a aquest servei per a tota la temporada.
El servei d’autocar sortirà d’Igualada a les 17.30h, tot fent tres parades a Igualada:
-Davant del centre comercial de l’estació vella(passeig Verdaguer)
-Parada d’autobús de l’estació vella (passseig Verdaguer)
-Bingo del costat de l’edifici Punto Blanco (av.Balmes)
També efectua parades a La Pobla de Claramunt, Castellolí, el Bruc i Esparraguera. El preu d’aquest servei és de 10€ pels penyistes i 15€ pel no penyistes. Els nens paguen 5€ a partir dels vuit anys i fins els catorze. Amb el Carnet Júnior el cost és gratuït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *