Madrid-Barça de Copa, sortegem carnets per al tornada i pel Barça-Milan de champions

Dimecres dia 30 de gener, a les 21, partit de semifinals de la Copa entre el Madrid i el Barça. La Penya Blaugrana d’Igualada obre el Punt De Trobada del Mercantil-La Sala. Vine a veure’l en pantalla gegant, i convideu-hi a les vostres amistats a viure’l en un ambient 100% culé.

I a la mitja part, sortejarem els cinc carnets de la Penya Blaugrana d’Igualada pel partit de tornada de la semifinals de la Copa entre el Barça i el Madrid, que es disputarà el 27 de febrer. I també els carnets pel partit de tornada de vuitens de la champions entre el Barça i el Milan que es jugarà el 12 de març.
Recordem que el sorteig de carnets només hi participen els socis sèniors de la Penya Blaugrana d’Igualada presents a La Sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *