Agustí Benedito: em tornaré a presentar a la presidència del Barça

Agustí Benedito, el qui fou candidat en les darreres eleccions del FCBarcelona obtenint en segon lloc amb 8.044 vots, va compartir taula amb la Penya Blaugrana d’Igualada el passat dijous en un sopar tertúlia organitzat per la Penya Blaugrana d’Igualada.
Benedito va formar part de la candidatura del Sr. Àngel Fernández l’any 1997, va ser membre fundador de l’Elefant Blau i membre de les comissions social i esportiva del FCB entre el 2003 i 2009.
En una amena sobretaula, Benedito va fer un repàs dels principals temes de l’actualitat del Barça i els que van anar proposant la cinquantena de comensals que el van acompanyar.
Benedito va voler deixar clar que el seu objectiu era presentar-se novament a la presidència del FCBarcelona en les properes eleccions (previstes pel 2016), tot assegurant que seria el nou president del Club. Va pronosticar però un avançament electoral per l’any vinent, tot descartant cap tipus de moció de censura.
En el transcurs de l’acte es va fer un repàs de les tensions que van aflorar en la darrera campanya a la presidència del FCB, i la gestió de l’entitat que n’està fent l’actual Junta, passant pels principals temes d’interès  la sentència dels avals de membres de l’antiga Junta, els problemes amb la grada d’animació  la publicitat de la samarreta del primer equip de futbol, les seccions del Club, els projectes de futur pel Camp Nou i la resta d’instal·lacions esportives, el moment esportiu del FCBarcelona, la contractació d’en Neymar,…
Per cloure l’acte, passada la mitja nit, el president de la Penya Blaugrana d’Igualada va fer entrega d’un detall al Sr. Benedito tot agraint-li la seva disponibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *