Sant Jordi a Cal Font

El proper dimarts 23 d’abril celebrem Sant Jordi, patró de Catalunya. En aquesta diada popular, festa del llibre i de la rosa, la Penya Blaugrana d’Igualada surt al carrer. Serem tot el dia a Cal Font, l’espai destinat a llibreries, floristeries i entitats, i pulmó de la diada a Igualada.
En el nostre estand hi trobareu samarretes, buffs, pins, clauers,… i diferent material culé de la nostra Penya. També tindrem diferents llibres a la venda de temàtica culé.

I tal i com ja vam fer durant el Sant Jordi de l’any passat farem el sorteig dels cinc carnets de la Penya Blaugrana d’Igualada, entre tots els penyistes que dipositin les seves dades a l’urna, pel partit de tornada de semifinals de la lliga de campions entre el Barça i el Bayern, i que es disputarà el dimecres dia 1 de maig al Camp Nou.  A les 20h tancarem l’urna i farem el sorteig públic dels carnets. Aprofiteu per animar a les vostres amistats a fer-se socis de la nostra entitat i així podran participar en aquest sorteig de carnets.
Durant tot el dia també atendrem inscripcions al 2on campionat esportiu de la Penya Blaugrana d’Igualada al Xipreret, i que es realitzarà el diumenge dia 12 de maig. Per més informació sobre el campionat de Bàsquet 3×3 i de futbol 7 el podeu trobar en el següent enllaç .
Així doncs, aquest serà un bon moment per veure’ns. Que tingueu una bona diada de Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *