La Penya Blaugrana fa camí amb el país

La Penya Blaugrana d’Igualada s’ha adherit a un parell d’iniciatives a favor del país.

Les penyes d’animació del FCB han presentat públicament un manifest d’adhesió nacional de les Penyes del FCB a la Declaració de Soberania i pel Dret a decidir del poble de Catalunya del nostre Parlament. Aquest manifest el podeu consultar en el següent enllaç.

També hem donat suport a l’expressió democràtica del Dret a decidir que el Pacte Nacional pel Dret a Decidir a presentat a totes les entitats catalanes. També aquí podeu fer una ullada als objectius que demanda.

Ja en aquesta línia vam donar suport a la consulta popular que es va fer a Igualada l’abril del 2010.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *