La campanya de recollida d’aportacions econòmiques per a les “Beques menjador” arriba al seu equador.

La campanya “Beques menjador” de la Penya Blaugrana d’Igualada ha passat l’equador  de la recollida d’aportacions econòmiques. Queden tres setmanes de campanya a través de les guardioles repartides en quasi bé quatre-cents establiments comercials igualadins.
Per deferència del Futbol Club Barcelona, es gratificarà la col·laboració que brinden els establiments comercial que col·laboren amb aquesta campanya amb dues entrades per anar al Camp Nou Experience-Museu del Barça als cinquanta que aportin la guardiola més plena, i dues invitacions a la llotja Presidencial per veure un partit del Futbol Club Barcelona per l’establiment amb la guardiola més plena de totes.
A part d’aquests punts de recollida, la Penya Blaugrana ha obert un número de compte corrent per aportacions econòmiques fins a la finalització de la campanya, i que és el BBVA 0182-8099-10-0201562789.

Un cop finalitzada la campanya de recollia d’aportacions econòmiques que organitza la Penya Blaugrana d’Igualada, es poden continuar fent aportacions al número de compte de Creu Roja destina al programa d’alimentació infantil 2100-0808-13-0200999900.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *