Estrenem nou PuntDeTrobada a l’Acústic de l’Ateneu…

Coincidint amb l’aposta que està fent la Penya Blaugrana d’Igualada de  sumar esforços ambl’Ateneu Igualadí, el Punt De Trobada per veure els partits del Barça es trasllada al pub de l’Acústic de l’Ateneu Igualadí, al carrer Sant Pau número 7 d’Igualada.

Després de més de quatre anys veient els partits del Barça al Mercantil, i tot agraint al personal de Mercantil (gràcies Elena!) i al president de l’entitat Sr. Mario Vaqués les atencions rebudes i el seu bon tracte, la Penya Blaugrana d’Igualada trasllada el seu Punt De Trobada, obert a tots els barcelonistes.

Aquest dissabte 13 de setembre hi veurem el Barça vs Athlètic Club, a partir de les 16h.

La inauguració oficial d’aquest nou Punt De Trobada es farà el diumenge 21 de setembre, coincidint amb el partit de lliga Llevant-FCBarcelona, a les 21h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *