Exitosa Diada del Soci Solidari al Camp Nou

Aquest passat dimarts, coincidint amb el partit catalogat com a “Diada del Soci Solidari”, la Penya Blaugrana d’Igualada ha fletat dos autocars al Camp Nou per veure el Barça-Osca de setzens de copa.
La particularitat d’aquests autocars és el fet que per segon any la Penya Blaugrana d’igualada facilita anar al Camp Nou a col·lectius igualadins amb risc d’exclusió social. Enguany hi han participat la Fundació Privada Àuria, el Club Aidar de salut mental, el Joves del Casal del Centre i els joves que participen el programa del Patronat d’Esports “Futbol i Valors”.
Així doncs, més d’un centenar de persones han gaudit de la pluja de gols que el Barça va marcar a l’Osca, i la possibilitat de veure alguns jugadors que normalment no disposen de gaires minuts en partits oficials. Més enllà del terreny de joc, el protagonisme també era a la graderia, a on un públic no habitual s’ho va passar d’allò més bé, cridant, animant i fent l’onada.
Un any més una molt bona experiència per tots plegats!
Aquesta iniciativa és possible gràcies a la iniciativa del FCB de declarar aquesta jornada com a Diada del Soci Solidari, a la predisposició de Creu Roja a facilitar-nos les entrades necessàries, i a la nostra entitat que s’encarrega de l’organització i el transport gratuït als col·lectius anteriorment mencionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *