OBRIM LA PARTICIPACIÓ EN EL SORTEIG D’ENTRADES PER LES FINALS DE COPA I DE CHAMPIONS

Un cop classificats per la final de Copa i la de Champions, obrim el procés per fer el sorteig de les entrades que el FCBarcelona destina a les seves Penyes oficials. Tot i que encara no tenim la concreció del número d’entrades que tindrem per a cada final.
Recordem que la final de Copa es disputarà a Barcelona el dissabte dia 30 de maig contra l’Athletic Club al Nou Camp, i la final de Champions es disputarà el dissabte 6 de juny a Berlin.

– És condició indispensable inscriure’s per participar en aquest sorteig per a cada una de les finals.

– Per fer-ho podeu enviar un correu a pbdigualada@gmail.com

El període d’inscripció comença avui mateix i s’allargarà fins el dissabte dia 23 de maig a les 12h.

– El sorteig de les entrades es realitzarà al Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada a l’Acústic de l’Ateneu Igualadí coincidint amb la mitja part del partit de lliga entre el FCBarcelona i el Deportivo de la Corunya, que es jugarà el dissabte 23 de maig a les 18:30h. Es sortejaran les entrades amb l’extracció de boles numerades davant del públic assistent al nostre Punt De Trobada. No és indispensable ser present en el sorteig per ser el/la penyista agraciat/da, només cal haver-se inscrit dins del termini indicat. A cada persona inscrita en el sorteig se li assignarà un número concret per a cada final, si la voluntat és la de participar en el sorteig d’entrades per a les dues finals. Aquests números seran correlatius per ordre d’inscripció. La relació de números i penyistes inscrits serà públic en tot moment, en mans de la Junta directiva. S’informarà a cada penyista participant en el sorteig del seu número, i en el moment previ al sorteig es podrà novament consultar el llistat definitiu. Les entrades sortejades s’entregaran el dia 30 de maig a Barcelona i el dia 6 de juny respectivament, dues hores abans de l’inici del partit, i no abans per tal d’evitar la seva revenda. Serà en aquest moment que s’abonarà l’import de l’entrada (entre 40€ i 80€ les de Copa i a partir de 90€ les de Champions).
Aquesta entrega és independent de que la persona agraciada vulgui desplaçar-se pel seu compte a Barcelona o bé amb l’autocar de la Penya Blaugrana d’Igualada.

El fet d’inscriure’s en el sorteig comporta l’acceptació de totes condicions sota les quals es regirà el sorteig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *