16a Trobada de la Federació de Penyes Anoia-Penedès-Garraf

 Aquest cap de setmana s’ha desenvolupat la 16a Trobada de Penyes de la Federació Anoia-Penedès-Garraf de Penyes del FCBarcelona. De caràcter bianual, aquesta setzena edició s’ha realitat sota la tutela i organització de la Penya Barcelonista de Vilafranca del Penedès. Durant els tres dies que ha durat la Trobada, s’han anat succeint les activitats de tot tipus (esportives, culturals, gastronòmiques…).
En la jornada de diumenge, s’ha fet una cercavila pel centre de Vilafranca, amb recepció oficial a l’Ajuntament.

Posteriorment s’ha clos la trobada amb el dinar de germanor, amb la presència d’una bona colla de Penyes, entre les quals les anoienques de Capellades, Santa Margarida de Montbui, Calaf i Igualada.

Han participat en el dinar algunes cares conegudes del món barcelonista, com el periodista Bernat Soler, el candidat Toni Freixa, l’exjugador d’handbol Enric Massip, i diferents representants del món penyístic i del FCBarcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *