Obrim la participació en el sorteig d’entrades per a la final de Copa

Arribats a la final de Copa, obrim el procés per fer el sorteig de les entrades que el FCBarcelona destina a les seves Penyes oficials, tot i que encara no tenim la concreció del número d’entrades que tindrem per aquesta final.
Recordem que la final de Copa es disputarà a Madrid el diumenge dia 22 de maig contra el SevillaCF al Vicente Calderon.

– És condició indispensable inscriure’s per participar en aquest sorteig.

– Per fer-ho podeu enviar un correu a pbdigualada@gmail.com

El període d’inscripció comença aquest dilluns dia 7 de març i s’allargarà fins el dissabte dia 3 d’abril a les 12h.

– El sorteig de les entrades es realitzarà al Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada  coincidint amb la mitja part del partit de lliga entre el RMadrid i el FCBarcelona, que es jugarà el dissabte 3 d’abril a les 20:30h. Es sortejaran les entrades amb l’extracció de boles numerades davant del públic assistent al nostre Punt De Trobada. No és indispensable ser present en el sorteig per ser el/la penyista agraciat/da, només cal haver-se inscrit dins del termini indicat.
A cada persona inscrita en el sorteig se li assignarà un número concret per al sorteig. Aquests números seran correlatius per ordre d’inscripció. La relació de números i penyistes inscrits serà públic en tot moment, en mans de la Junta directiva. S’informarà a cada penyista participant en el sorteig del seu número, i en el moment previ al sorteig es podrà novament consultar el llistat definitiu.
Les entrades sortejades s’entregaran el dia 22 de maig a Madrid dues hores abans de l’inici del partit, i no abans per tal d’evitar la seva revenda. Serà en aquest moment que s’abonarà l’import de l’entrada (preu aproximant entre 40€ i 80€).
Aquesta entrega és independent de que la persona agraciada vulgui desplaçar-se pel seu compte a Madrid o bé amb l’autocar de la Penya Blaugrana d’Igualada.

El fet d’inscriure’s en el sorteig comporta l’acceptació de totes condicions sota les quals es regirà el sorteig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *