Sopar amb SeguimentFCB

Dijous passat dia 10 de març, la Penya Blaugrana d’Igualada va organitzar un sopar amb l’associació SeguimentFCB. El seu president Carles Ordiales va explicar, a la quarantena de penyistes assistents, les dues principals demandes de l’associació: una grada d’animació al Camp Nou i una racionalització en el preu dels desplaçaments que organitza el FCB.
Ordiales va explicar que SeguimentFCB va néixer a les xarxes socials, concretament com un grup tancat de facebook en el qual un grup de seguidors culés exposava les seves queixes i problemes de relació amb el FCB.
Coincidint amb el procés electoral de l’estiu passat, SeguimentFCB va fer un sal qualitatiu formant una precandidatura per aprofitar el ressò mediàtic que això comportava per fer sentir les seves reclamacions. L’èxit de la iniciativa els va deixar a una vintena de vots de passar el tall necessari per esdevenir candidatura oficial al FCB. Tot i això els objectius fixats es van aconseguir, sobretot el fet que quasi bé totes les candidatures assumissin d’una manera més o menys explícita les seves dues principals demandes.
Posteriorment però s’han organitzat en associació per tal de defensar els drets dels socis del FCB davant del Club. I per aquesta finalitat necessiten que cada dia més socis del FCB s’hi associïn, per tenir un gruix suficientment gran que els converteixi en una veu representativa de les demandes d’una part de l’afició culé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *