2n triangular de futbol 7 de penyes de l’Anoia

El proper diumenge 5 de juny, es disputarà el segon triangular de futbol 7 de penyes de l’Anoia, en el qual hi prenen part les penyes Blanc i Blava, Madridista i Blaugrana.
Aquest és un triangular d’agermanament en el qual els equips estan formats per les respectives Juntes directives i penyistes, i amb una limitació de dues persones federades per equip, per tal de mantenir el caràcter lúdic i festiu de la jornada.
Des de la Junta directiva obrim la participació als nostres associats que hi vulguin participar, i només cal que ens ho indiquin a través d’un correu electrònic a pbdigualada@gmail.com o al 938055117. Entre tots els interessats conformarem l’equip que representarà a la Penya Blaugrana d’Igualada.
Els jugadors que ho desitgin podran participar en el posterior dinar confirmant la seva reserva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *