A la venda la loteria de Nadal de la Penya Blaugrana d’Igualada

Ja tenim a la venda la loteria de Nadal. Enguany va dedicada al mestre Johan Cruyff, amb la inscripció “Amb tu ens vam fer grans”. El número triat és el núm 47.414, i fa referència a la data de naixement (abril del 1947) i al número que el reconeix (14).

Trobareu les paperetes a la venda en els punts habituals:
Cal Llanes, Bar Nou, Bar Tarragona, Bar Nexus, Bar La Pansa (La Llacuna), Bar Piscina (Copons), Bar Salus, El Cafè de l’Ateneu, Celler Figueres, La Barberia d’Igualada, Roig Fotògraf’s, Rètols Planell, Pintures Rally, Pèl i Ploma, Cafeteria Muntaner, Bar Peña (Sant Maure), Farmàcia Secanell, l’Art de la Llum, Llibreria Set Camins i Òscar Pastisser.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *