El partit de la il·lusió

En el marc de la sisena edició de la Diada del Soci Solidari endegada pel FCBarcelona, la Penya Blaugrana d’Igualada va fletar dos autocars al Camp Nou per veure el Barça-Hèrcules de setzens de la Copa.
La particularitat d’aquests autocars és el fet que per quart any la Penya Blaugrana d’Igualada porta al Camp Nou a col·lectius especials amb risc d’exclusió social.
Enguany hi han participat el Grup Àuria, l’Associació per la Rehabilitació del Malalt Mental, el Joves del Centre Obert, Creu Roja Anoia i els joves que participen el programa del Patronat d’Esports “Futbol i Valors”.

Així doncs, quasi bé dues-centes persones han gaudit d’aquest partit en el qual el Barça ha aconseguit el pas a vuitents d’aquest competició, amb una victòria davant de l’Hèrcules d’Alacant per 7 a 0.
Una pluja de gols que va fer les delícies d’un públic tant especial.
Més enllà del terreny de joc, el protagonisme també era a la graderia, a on un públic no habitual s’ho va passar d’allò més bé, cridant, animant i fent l’onada.

Aquesta iniciativa és possible gràcies al FCBarcelona i la seva campanya”Tots som solidaris” per la qual s’alliberen tots els abonaments dels socis per aquest partit. I molt especialment a la Creu Roja, que ens facilita les entrades necessàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *