Divendres 17 de març, assemblea anual ordinària

El divendres 17 de març es realitzarà l’assemblea anual ordinària de la Penya Blaugrana d’Igualada. Això serà a les  nou del vespre (21h) a la sala LAB (antiga biblioteca) de l’Ateneu Igualadí (c. Sant Pau, 9) amb els següents punts a l’ordre del dia:
1.             Lectura, si s’escau, i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’anterior assemblea ordinària
2.             Informe de presidència i aprovació, si s’escau
3.             Informe de tresoreria i aprovació, si s’escau
4.             Canvis a la Junta directiva
5.             Preus per a la propera temporada dels carnets, dels abonaments a l’autocar i de l’ús de l’autocar; i aprovació si s’escau
6.             Sorteig dels 5 carnets de l’entitat per tots els partits de lliga i primera fase (lligueta) de la lliga de campions
7.             Obertura procés nova Junta directiva
8.             Torn obert de paraules
Els penyistes que vulguin consultar l’acta de l’assemblea ordinària de l’any passat que es presentarà a l’aprovació de l’assemblea, la tenen a la seva disposició a les oficines de l’Ateneu Igualadí. Només cal sol·licitar-la.

La Junta actual finalitza els seu segon mandat. Després de 8 anys al cap davant de l’entitat seria desitjable una renovació de càrrecs. Per aquest motiu s’obre un període per cercar penyistes que vulguin assumir aquest repte.
A tal efecte es convocarà una assemblea extraordinària per a la renovació de la Junta directiva, el mes d’octubre d’enguany, moment en el qual finalitza el mandat actual.
Així doncs, animem als nostres associats a venir a l’assemblea i a participar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *