Sopar del 58è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada

El passat dia 1 de juliol la Penya Blaugrana d’Igualada va celebrar el seu 58è aniversari amb un sopar de gala participat per un centenar llarg de penyistes.

El sopar va tenir lloc al Jardí de l’Ateneu Igualadí, i van acompanyar a l’entitat la 4a tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social i Igualatat Carme Riera, en representació de l’Agrupació Barça Jugadors el Sr. Joan Torrent i en representació de la Federació Anoia-Penedès-Garraf de Penyes del FCBarcelona el Sr. Josep Mayans.

Durant la sobretaula es va fer entrega de les insígnies de plata als penyistes amb més de 25 anys de fidelitat a la Penya Blaugrana d’Igualada: la Sra Carme Ruiz, el Sr Toni Codina, el Sr Manel Garcia i el Sr Joan Pere Ruíz.


També es va informar que en els propers dies es faria entrega de la insígnia d’or, pels seus més de 50 anys a la Penya al Sr Josep Martí Riba que per motius de salut no va poder assistir al sopar.
Seguidament hi va haver un intercanvi d’obsequis entre les autoritats i el president de la Penya Blaugrana, Toni Claramunt, el qual en la seva intervenció va posar de relleu el moment que viu l’entitat en ple procés de renovació de la Junta directiva, que ha de portat l’entitat als seus primers 60 anys d’existència.


El monologuista Txabi Franquesa va ser l’encarregat de tancar la vetllada amb un bona dosi d’humor.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *