Comunicat de la Penya Blaugrana d’Igualada en relació a l’empresa de serveis EVENTS

Des de la Penya Blaugrana d’Igualada volem lamentar que el FCBarcelona hagi trencat relacions amb l’empresa EVENTS d’Igualada. Ens dol perquè la notícia posa de manifest que aquesta decisió es pren l’endemà que la Guardia Civil registrés naus d’aquesta empresa trobant-hi urnes destinades a processos electorals del FCB i paperetes de votació destinades al referèndum de l’1 d’octubre. El compromís que el Club hauria de tenir amb la llibertat i la democràcia no poden deixar aquesta mala sensació als socis i aficionats culés, molts dels quals van participar activament en aquesta cita davant les urnes. Aquestes notícies fan més petit el Club a ulls del país. I per una altra banda l’empresa EVENTS ha col·laboradorat regularment amb la nostra entitat, ajudant als nostres equips esportius de l’Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada de 4a catalana i també a l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada de futbol7. Aprofitem també aquests moment difícils per l’empresa per agraïl’s-hi la seva implicació.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *