El partit solidari…

Futbol i Valors

El passat dimecres, es va disputar el partit del Soci Solidari Barça – Múrcia de Copa.

Com ja és costum, per aquest partit la Penya Blaugrana destina el seu servei d’autocar al Camp Nou a entitats igualadines amb risc d’exclusió social o bé que tenen dificultats per anar a veure un partit del Barça.
Amb la col·laboració de Creu Roja podem disposar d’entrades per aquests col·lectius, i enguany n’han gaudit unes 200 persones del Grup Àuria, Futbol i Valors, La Kaserna, Associació contra el Cancer, Càrites, Creu Roja i del centre de salut mental ARMPA.

A part d’aquestes entitats, també hem facilitat l’accés al Camp Nou distribuint entrades als instituts de secundària d’Igualada, coordinats per l’associació ANIMA’NS i els equips formatius de futbol de la Penya Blaugrana de l’Ateneu.

Aquesta iniciativa és possible gràcies al Barça per declarar aquest partit com a dia del Soci Solidari, i en el nostre cas també és possible a la distribució d’entrades que en fa Creu Roja. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *