4t. Triangular de penyes de l’Anoia

El diumenge 1 de juliol es realitzarà el 4t triangular de penyes de l’Anoia, matinal esportiva i social coorganitzada per les penyes blaugrana, blanc-i-blava d’Igualada i madridista de Vilanova del Camí.

Enguany l’organització recau en la penya madridista, i els actes constent d’un triangular de futbol7 que es realitzarà al camp de futbol de Can Titó, i posterior dinar de germanor. Tot plegat a Vilanova del Camí.

Els penyistes que vulgueu acompanyar-nos, aquí teniu el detalls dels horaris. Si a més a més voleu jugar una estona en el trianguar de futbol en l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada o bé us voleu inscriureu al dinar de germanor, només cal que ens ho indiqueu per email a pbdigualada@gmail.com

Triangular de futbol 7:
– Camp de futbol de Can Titó, a partir de les 10h
– 13h entrega de trofeus de participació
– 14h dinar de germanor al Centre Extremeny. Preu del dinar 15€ (imprescindible reserva prèvia).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *