Entrades per la final de Copa 2019


Obert el procés per fer el sorteig de les entrades que el FCBarcelona destina a les seves Penyes oficials.
Recordem que la final de Copa es disputarà a Sevilla el dissabte dia 25 de maig contra el València, al nou Estadio Benito Villamarín.
–          És condició indispensable inscriure’s per participar en aquest sorteig.
–          Per fer-ho podeu enviar un WhatsApp al 619 77 27 68 o correu electrònic apbdigualada@gmail.com amb les dades següents: Nom i cognoms, nº de penyista, telefòn de contacte i correu electrònic.
–          A l’hora d’inscriure’s serà necessari indicar si es pretén realitzar complementàriament el desplaçament amb autocar. L’autocar sortirà el divendres 24 al vespre, i s’informarà més properament dels detalls del viatge través dels medis de comunicació habituals.
El període d’inscripció s’inicià el divendres dia 29 de març i es tancarà el diumenge dia 7 d’abril.
En cas d’haver-hi més sol·licituds que entrades disponibles, s’organitzarà un sorteig entre els penyistes inscrits. El sorteig de les entrades es realitzaria al Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada, El Foment, i seria comunicat properament a través dels medis de comunicació habituals.
A cada persona inscrita en el sorteig se li assignarà un número concret. Aquests números seran correlatius per ordre d’inscripció. La relació de números i penyistes inscrits serà públic en tot moment, en mans de la Junta directiva. S’informarà a cada penyista participant en el sorteig del seu número, i en el moment previ al sorteig es podrà novament consultar el llistat definitiu.
Les entrades sortejades s’hauran de recollir el mateix dia de la final a Sevilla de forma presencial  seguint les indicacions que marqui el FCBarcelona i seran nominals. L’import de la entrada aproximat és el de 70€ segons l’any passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *