La Penya Blaugrana d’Igualada commemora el seu 60è aniversari

Vora dues centes persones van tancar aquest cap de setmana de celebració, divendres amb la inauguració d’una exposició al vestíbul de l’Ateneu Igualadí “60 anys d’imatges en blaugrana a Igualada” -que romandrà oberta fins el proper diumenge 7 de juliol- i dissabte amb un sopar.
El sopar va servir també per tancar la temporada esportiva dels equips de futbol de la  S. E. Ateneu – Penya Blaugrana d’Igualada, dues entitats vinculades molt estretament des de fa uns anys.

Al sopar hi van assistir el Vicepresident primer del FCBarcelona, Sr. Jordi Cardoner, l’exjugador del FCBarcelona Ramon Maria Calderé en representació de l’Agrupació Barça Jugadors, la 1a tinent d’Alcalde Sra. Carme Riera, el President de la Federació Anoia-Penedès-Garraf de Penyes del FCBarcelona Sr. Jaume Múria, el President de la S.E.Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada Sr. Toni Codina i el President de la Penya Blaugrana d’Igualada Sr. Toni Claramunt.
El Sr. Claramunt va posar de relleu la importància d’aquests 60 anys de barcelonisme en clau igualadina, i va manifestar la necessitat d’un relleu a la direcció de la Penya Blaugrana, per rellançar-la en els propers anys.
El Sr. Toni Codina va valorar l’expansió dels equips formatius de futbol de la S.E. Ateneu-Penya Blaugrana que en cinc anys ha passat de un a cinc equips i que per la propera temporada augmentaran fins vuit. També va emfatitzar aquest relació fructífera entre ambdues entitats.
Per la seva banda, el Sr. Calderé va agrair el convit a Igualada tot encoratjant als joves jugadors a avançar en l’escola de vida que és el futbol.
La Sra Riera va felicitar a la Penya Blaugrana d’Igualada per aquests 60 anys d’existència i també per l’entesa i relació que hi ha entre les dues entitats igualadines.

I finalment el Sr. Cardoner va fer una intervenció molt personal, amb records i vivències de al seva infància i joventut a Igualada, com a net que és del Sr. Nicolau Casaus.
Després dels parlaments, es va fer la tradicional entrega de records entre les autoritats, i posterior audició dels himnes de la Penya Blaugrana i de la S.E. de l’Ateneu.

A l’hora de les postres es va tallar el pastís per part de les autoritats. I el sopar va finalitzar amb l’actuació del Mag Stigman que amb un espectacle molt amè va fer gaudir als presents d’una agradable vetllada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *