La Penya Blaugrana d’Igualada reconeix al penyista més antic amb la presentació de la segona part del llibre de la història del Barça

El dilluns dia 4 d’octubre, la Penya Blaugrana d’Igualada farà un acte de reconeixement al penyista més antic de l’entitat, el Sr. Toni Suñer, en el marc de la conferència de presentació del llibre de la història del Barça “Barça i Catalunya”, corresponent a la segona part: “Temps de foscor”.
Toni Suñer és penyista des del moment de la fundació de la Penya Blaugrana d’Igualada, a principis de l’any 1959. En diferents èpoques ha estat membre de la Junta de l’entitat. I des del 2018 és el membre més veterà de l’entitat.
Aquest reconeixement es realitzarà durant la presentació de la segona part de la història del Barça i que se centra en la relació entre el Barça i Catalunya.

En època prèvia a la pandèmia del COVID19, i més concretament el mes de febrer de 2020, ja es va presentar la primera part titulada “Els orígens de la simbiosi” i que abastava els anys 1899 fins al 1936, amb l’esclat de la guerra civil.
En aquesta segona part, titulada “Temps de foscor”, s’aborda els anys de la guerra civil, postguerra i dictadura, des de l’any 1936 i fins el 1952, any del Barça de les 5 copes.
Durant la conferència de presentació, els autors del llibre, Salva Torres, Frederic Porta i Xavier Gamper, aniran desgranant les vicissituds que el nostre club va passar durant aquest període històric.
L’acte es realitzarà al Casal Popular del Foment Igualadí (Rambla Sant Isidre, 14) el dilluns 4 d’octubre a les 19:30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *