Diumenge 6 de març, sorteig de carnets pel Barça-Galatasaray

El proper diumenge dia 6 de març, a la mitja part del partit de lliga Elx-Barça, es realitzarà el sorteig de carnets

El proper diumenge dia 6 de març, a la mitja part del partit de lliga Elx-Barça, es realitzarà el sorteig dels 5 carnets de la Penya Blaugrana d’Igualada pel partit de UEFA League Barça-Galatasaray que es disputarà el dijous 10 de març a les 21h.

Al sorteig hi entraran tots els penyistes igualadins, al corrent de pagament, sense haver de ser-hi presents. 

La Junta contactarà amb els cinc penyistes agraciats per tal de concretar l’entrega dels carnets, i en el supòsit que hi hagués alguna renuncia, l’opció de carnet passaria al soci immediatament següent en ordre de numeració.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *