Convocada l’assemblea anual ordinària pel dilluns 4 d’abril

Queda convocada l’assemblea ordinària anual de la Penya Blaugrana d’Igualada, corresponent a l’any 2021. 
Aquesta assemblea es realitzarà el dilluns dia 4 d’abril, a les 19:30h, a la sala de reunions del Casal Popular d’Igualada El Foment (Rambla Sant Isidre número 14).

Estan cridats a participar-hi els socis de l’entitat, al corrent de pagament.
Pel que fa als punts de l’ordre del dia, es presentarà l’informe del president que recull l’activitat de l’any 2021. A continuació es presentarà també l’informe econòmic, que recull els ingressos i despeses i el balanç econòmic de l’anualitat.
Destaca el punt 6 de l’ordre del dia, que després de forces anys, es modifica el sistema de sorteig dels abonaments al Camp Nou, passant a ser completament correlatius la relació d’associats que aniran al Camp Nou la temporada vinent. Es farà un sorteig del qual en sortirà el primer penyista agraciat i la resta doncs serà seguint la numeració dels associats.

Com cada any, consta a la convocatòria la renovació de Junta directiva. La Junta actual va sortir escollida en assemblea extraordinària l’any 2009 i des de llavors que dirigeix el rumb de l’entitat. Es fa un prec als associats, per tal de trobar penyistes disposats a renovar la Junta i aportar un nou impuls a l’entitat. La mateixa convocatòria ja marca els terminis per presentar candidatura a la Junta directiva.

Prèviament a l’assemblea, es realitzarà una petita cerimònia d’entrega de la insígnia de plata de l’entitat als penyistes amb més de 25 anys de fidelitat a l’entitat blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *