La Penya Blaugrana d’Igualada entrega les insígnies de plata en la seva assemblea anual.

El passat dilluns dia 4 d’abril, la Penya Blaugrana d’Igualada va fer entrega de la seva insígnia de plata als seus associats amb més de 25 anys d’antiguitat. En concret es van entregar als penyistes Albert Balcells, Jordi Miró, Joan Alemany, Pepita Mula i Josep Orpinell. Aquest reconeixement es va fer en la prèvia de l’assemblea ordinària anual, realitzada al Casal Popular El Foment d’Igualada, Punt de Trobada de l’entitat blaugrana.

Pel que fa a l’ordre del dia de l’assemblea, es van anar aprovant els diferents punts amb un màxim acord dels presents: l’informe de presidència, de tresoreria, preus per la temporada vinent, …

Es va aprovar també fer unes aportacions solidàries a les entitats amb les quals es treballa habitualment, com són Creu Roja Anoia, la S.E. Ateneu Igualadí-PBI i el Casal Popular El Foment d’Igualada, per la meitat de l’import del superàvit d’aquesta passada temporada, superàvit derivat de l’estalvi en el cost dels abonaments al Camp Nou que no es van poder utilitzar durant la passada temporada per culpa de la pandèmia.

Des de la Junta de l’entitat, es va una crida als associats disposats a donar un cop de mà en el dia a dia d’aquesta, entrant-hi a col·laborar tot assumint responsabilitats de gestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *