Convocada l’assemblea anual

Aquesta serà el dilluns 13 de febrer

De cara al pròxim mes de febrer, concretament el dilluns 13 de febrer,  està previst de fer l’assemblea ordinària anual de balanç de l’any 2022.
L’Assemblea està convocada a les 19:30h i es realitzarà al Casal Popular El Foment d’Igualada.

Es presentaran els informes de gestió de la presidència i de la tresoreria de l’entitat. I els penyistes tenen un espai a on aportar idees, consultes i col·laboracions.

És un bon moment per animar als penyistes a participar de la Junta directiva de la nostra entitat, perquè repartint les tasques entre més penyistes no es farà tan feixuc per als companys d’una Junta que ja ha excedit els seus mandats amb escreix. Si algun penyista vol donar un cop de mà assumint les tasques de secretaria, tresoreria o presidència, només cal que contacte amb la Junta actual i així presentem una actualització de Junta en la propera assemblea.

Un cop finalitzada l’assemblea es farà sorteig dels 5 carnets de l’entitat entre els penyistes assistents, pel partit del dijous de la mateixa setmana. Anada de l’eliminatòria d’Europa League Barça-Manchester United al Camp Nou.

Durant l’assemblea tindrem a la venda els nous productes de merchandasing de l’entitat, tals com pins, gorres, armilles i quadres amb l’escut de la Penya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *