Informacions inici temporada

Un cop iniciada la temporada 23/24, us informem d’un seguit de temes pràctics. 

Autocar a l’Estadi olímpic Lluís Companys de Montjuïc
Aquesta temporada agafa més importància que mai l’autocar que posem a la vostra disposició per anar a l’estadi. Per ajudar a la viabilitat de l’autocar, en podeu fer difusió entre amics i coneguts que hi puguin estar interessats.
Tota la informació i reserves a través de la nostra web, al següent enllaç 

Carnets de la Penya Blaugrana per anar al camp
La relació de penyistes per anar a veure el Barça, enguany a l’Estadi olímpic Lluís Companys de Montjuïc, és correlativa a partir del punt a on vam quedar en la passada temporada.
Aquest temporada els passis són en format digital, i cada un s’envia a la penya un dia o dos abans del partit en qüestió com una entrada en format pdf amb les dades de la persona que farà us: nom, cognoms, número de dni i data de naixement.
Per tal de poder fer els tràmits necessaris amb els dies marcats d’antelació, ja demanarem a les persones afectades que ens confirmin la seva disponibilitat per anar a l’estadi i les dades de la persona que en faràs us.
En l’anterior notícia de la web hi trobareu la relació de penyistes i partits
Passis de temporada 23/24

Carnet de penyista i identitat digital
El FCBarcelona està posant en marxa la identitat digital del penyista, procés que ha de tramitar el propi penyista per a la seva activació. A través d’aquesta identitat digital es podrà accedir a serveis i descomptes que el Club facilita als penyistes. Un cop us hagueu registrat, rebreu el carnet físic de penyista per aquesta temporada per correu postal. Podeu fer el tràmit a través de l’enllaç

PuntDeTrobada del Foment
Us recordem que el nostre PuntDeTrobada el tenim ubicat a la sala del soterrani del Casal Popular El Foment, espai obert a tots els nostres associats per veure els partits de futbol del Barça.

Grup de whatsapp
Per estar puntualment informats de tota l’activitat que generem, canvis imprevistos i per una millor comunicació en general, tenim un grup de whatsapp. Per formar-ne part només cal que guardeu a la vostra agenda de contactes del telèfon mòbil el número 619 772 768 i ens envieu un primer whatsapp indicant-nos el vostre nom, i ja podreu rebre els missatges que enviem.

I finalment comentar que durant el mes de setembre s’enviarà el calendari de temporada juntament amb la relació de partits i penyistes que els hi toca carnet per anar a l’estadi. També a final de setembre girarem la quota anual. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *