Realitzada l’assemblea anual

El passat 19 de febrer es va realitzar l’assemblea anual de la Penya Blaugrana d’Igualada. L’assemblea es va desenvolupar segons el guió marcat en la convocatòria de la mateixa. El president de l’entitat va presentar el seu informe de gestió de l’exercici 2023, i que va ser aprovat per unanimitat. Igualment l’informe econòmic, que va ser presentat en cada un dels seus conceptes d’ingressos i despeses.
En el següent punt, més de caire informatiu, es va repassar el calendari d’actes previstos per commemorar el 65è aniversari de la Penya. També es va informar que les quotes anuals i preus del servei d’autocar no experimentarien cap increment, com ja va ser habitual en els últims anys. 
Un punt extraordinari de l’assemblea va ser l’aprovació de la proposta de cessió de la bandera que va inaugurar el Camp Nou, el 1957, al Museu del Barça. 
Va tancar l’assemblea el torn obert de paraules, i el sorteig dels cinc carnets de la Penya pel Barça-Nàpols de Champions entre els penyistes assistents.
Finalment es va realitzar un brindis de celebració per aquests 65 anys vida de la nostra entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *