Minut 111 amb Jordi Cotrina

El passat dissabte 9 de març vam començar amb els acte de commemoració del 65è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada.
I va ser acompanyats pel foto periodista esportiu Jordi Cotrina, que dins del certament del FineArt d’enguany, ens va presentar el seu recull fotogràfic “Minut 111” a l’espai del Museu de la Pell.
La foto central de l’exposició és la del gol de Wembley, d’en Ronald Koeman, en la final de la primera Copa d’Europa aconseguida pel Barça. Aquesta imatge és el final del trajecte que ens va proposar l’autor, que comença amb una foto d’en Kubala i Johand Cruyff en un partit d’homenatge a Migueli, disputat l’any 1989. Entre mig, fotos molt diverses amb grans jugadors i icones del club: Puyol, Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, el gol d’Iniesta a Stamford Bridge, Guardiola, Messi,…
Cotrina va anar desgranant els per què de cada imatge, i els records i anècdotes que hi havia darrera.
Posteriorment vam fer un sopar amb els penyistes que ens hi van acompanyar, i també els companys del FineArt. Es va fer un brindis pels 65 anys de la Penya Blaugrana, i es va fer entrega d’un record al Sr. Jordi Cotrina tot agraint-li que ens hagués acompanyat en un vespre tant especial.

Un comentari en “Minut 111 amb Jordi Cotrina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *