Realitzat el sopar commemoratiu del 65è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada

El passat 17 de maig, la Penya Blaugrana d’Igualada va commemorar el seu 65è aniversari amb un sopar. Al sopar hi van assistir una setantena de penyistes, que en un bon ambient van compartir taula i celebració.La vetllada va començar amb un concert del grup Sígmunds al jardí del restaurant Scorpia, acompanyats d’un còctel de benvinguda i uns canapès. A continuació l’event es va traslladar a l’interior del menjador, a on es va donar la benvinguda a tots els presents, amb els parlaments de les autoritats assistents:

el Sr. Antonio Escudero, vicepresident del FCBarcelona i responsable de l’Àrea Social, el Sr. Antonio Olmo, exjugador del FCBarcelona i secretari de l’Agrupació Barça Jugadors, el Sr. Toni Claramunt, president de la PB d’Igualada, els representants municipals Sra. Sandra de la Iglésia, 4a tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social i el Sr. Josep Maria Carpi, regidor d’Ensenyament i Cooperació, i la Sra. Alba Vergés, vicepresidenta de la Mesa del Parlament de Catalunya.Després dels parlaments, els comensals van sopar i a l’hora del cafè es van entregar les insígnies de plata de l’entitat, als penyistes amb més de 25 anys d’antiguitat.

Enguany els penyistes que van rebre el citat reconeixement van ser el Sr. Josep Maria Vilarrúbies, el Sr. Albert Termes, el Sr. Jordi Roset, la Sra. Petita Gassol i el Sr. Arnau Pol.Finalment es va cloure l’acte amb l’actuació de l’humorista Guillem Estadella, el qual va posar l’humor al final de festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *