Assistim a la reunió de Penyes del FC Barcelona

El passat dilluns dia 18 de gener, representants de la Penya Blaugrana d’Igualada vam assistir a la convocatòria tramesa pel Departament de Penyes i l’Àrea Social del FC Barcelona.
Vam ser convocats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí unes 250 penyes de diferents zones de Catalunya. Després d’una visita prèvia de les instal·lacions esportives,  ens vam dirigir al pavelló de la ciutat esportiva, espai a on es va desenvolupar el plenari de la trobada.
El Vicepresident i responsable de l’Àrea Social, el Sr. Alfons Godall va rebre a tots els convocats. El Sr. Godall va anar donant la paraula als responsables tècnics de les diferents seccions esportives professionals del Club, els quals en cada cas van anar detallant la situació esportiva en l’actual temporada i l’evolució que han experimentat en els darrers anys. A continuació hi va haver un torn de preguntes.
El segon bloc de la reunió va consistir en una explicació per part del Sr. Godall de l’evolució del club en els darrers anys a nivell esportiu, social, econòmic i patrimonial.
Va finalitzar la seva intervenció comentant diferents aspectes de la relació existent entre Club i penyes.
També en aquest moment es va obrir un nou torn obert de paraules. El representants de les penyes van posar sobre la taula diferents problemàtiques comunes, i que els directius de l’Àrea Social i del Departament de Penyes van anar prenent nota.
L’acte va finalitzar amb un refrigeri i el repartiment de quatre entrades per penya per visitar el Museu del Barça i la remodelació del mateix que ha comportat la inauguració del nou espai multimèdia.
Un altre al·licient, va ser poder contemplar les sis copes juntes de la millor temporada de la història del Barça.
Per al nostra part, aprofitarem algun dels partits o esdeveniments que organitzem per a sortejar aquestes quatre entrades pel Museu del Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *