Presentació de la biografia del Pep Guardiola “No tindràs collons de fer-ho”


La Penya Blaugrana d’Igualada ha organitzat la presentació del llibre “No tindràs collons de fer-ho”, un llibre que ens acosta a la figura de l’entrenador del FC Barcelona Pep Guardiola.
El títol ve de la resposta que Guardiola va donar al president Laporta quan aquest li va proposar de substituir a l’anterior entrenador blaugrana, Frank Rijkaard.
El llibre és un recull d’opinions, anècdotes i vivències de persones molt properes al Pep Guardiola. Hi intervenen familiars, companys i  professors d’escola, jugadors (tant amics com enemics esportius), entrenadors i fins i tot l’actual president Laporta.
Tot plegat presenta al lector un retrat nítid, únic i inèdit fins ara: l’autèntic Pep Guardiola.

Jordi Pons ha recollit tot això en aquest llibre. Jordi Pons és periodista esportiu, i  actualment treballa a COM Ràdio fent la transmissió dels partits del Barça.

La presentació del llibre es realitzarà el dijous 28 de gener, al local social de la Penya Blaugrana d’Igualada a la Taverna de Cal Font, a les vuit de la tarda. Conduirà l’acte el periodista igualadí Manel Burón.

Abans i després de la presentació es vendran exemplars del llibre, gentilesa de la llibreria Llegim?..!

Al final del  mateix, es sortejaran els tres carnets de la Penya Blaugrana, entre els penyistes assistents,  pel partit de tornada dels vuitens de la lliga de campions entre el FC Barcelona i l’Stuttgart.

Un cop finalitzada la presentació del llibre, i en el mateix espai de la Taverna de Cal Font, tothom que ho desitgi es podrà quedar al sopar-tertúlia amb en Jordi Pons.
El preu del sopar és de 15€ i cal fer la corresponent reserva abans del dia 26 de gener, a pbdigualada@gmail.com o al 653 901 395.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *