El “bus dels campions” a Igualada, el primer cap de setmana d’abril

El “bus dels campions 2009” ja ha iniciat la seva marxa per les principals poblacions de Catalunya. La ruta itinerant per Catalunya, amb les copes assolides en aquesta temporada històrica, tindrà una aturada a la nostra ciutat el matí del dia 3 o 4 d’abril, el dia d’aquest cap de setmana que no hi hagi partit al Camp Nou. Amb aquesta visita a la nostra ciutat, el bus dels campions finalitzarà la seva ruta tot commemorant un any 2009 esportivament brillant i els 110 d’anys història del Futbol Club Barcelona. Aquest passat cap de setmana, el bus va fer parada als municipis anoiencs de Piera i Capellades, on va registrar una gran afluència d’aficionats culés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *