El Barça es suma a la campanya “Televisió sense fronteres”

Adjunt al darrer número de la revista oficial del FC Barcelona “Barça”, els socis del club han rebut la informació relativa a la iniciativa legislativa popular (ILP) endegada per Acció Cultural del País Valencià per aconseguir, mitjançant una recollida de signatures, que el Congrés espanyol aprovi una llei que protegeixi la recepció de TV3 al País Valencià.
Aquesta ILP s’anomena “Televisió sense fronteres” i ja s’està treballant per aconseguir un mínim de 500.000 signatures en un termini màxim de 9 mesos, per tal de poder-la presentar i que sigui debatuda al Congrés.
Més enllà dels gecs i mànigues del govern valencià per evitar la recepció de TV3 al País Valencià, creiem que cal recordar que:
– els repetidors que estan clausurant han estat possibles gràcies a les subscripcions populars, per tant l’interès per veure TV3 existeix
– compartim un àmbit lingüístic i cultural que cal preservar, més enllà de les situacions polítiques concretes de cada moment
– en un moment de traspàs de la tv analògica a la TDT, amb l’ampliació de l’oferta de canals de tv que això comporta, no és lògic que es privi de rebre TV3 a un territori concret
– i que el País Valencià és el territori amb més penyes barcelonistes, després del Principat de Catalunya, i per tant l’interès en veure el futbol a través de TV3 és una realitat objectiva de totes totes.
És per aquest motiu que la Junta directiva de la Penya Blaugrana d’Igualada dóna el seu suport a aquesta campanya de Televisió sense fronteres, i anima als seus associats a donar la seva signatura de suport.
Segons explica la web de la campanya, a Igualada es recullen signatures al local de la UGT (c/ Virtut, 42, 44. 3er pis). Per la nostra part, recollirem signatures en els propers actes públics que anem organitzant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *