“El que et falta saber del Barça”. Ajudem a la Fundació Barça Veterans

L’Agrupació de Veterans del Barça, en una comunicació que ens ha fet arribar, recorda que per la diada de Sant Jordi de l’any passat van presentar el llibre “El que et falta saber del Barça”.
Aquesta és una més de les iniciatives que aquesta entitat porta a terme per tal de recollir fons per a la Fundació Barça Veterans, l’objectiu de la qual és ajudar als exjugadors del Barça perquè puguin arribar a final de mes, atenent les seves mínimes necessitats de subsistència.
Segons ens expliquen des de la Fundació, “abans un jugador de futbol de primera divisió no cobrava el que ara ingressen, i fins i tot no estaven donats d’alta de la seguretat social”.
”Apel•lant al record i remembrança d’aquells que un dia ens van fer gaudir del seu bon joc a favor del nostre estimat Barça i que avui necessiten un cop de mà per poder subsistir dignament, la vostra col•laboració serà molt valuosa.”
Podeu fer una donació de 6€ pel llibre en qüestió, i si voleu us podem gestionar la compra a través de la PB, tot fent un correu a pbdigualada@gmail.com indicant el número d’exemplars que us interessen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *