La PB d’Igualada dóna suport a IGDecidim

IGDecidim, entitat organitzadora de la consulta popular que es farà a Igualada, el proper 25 d’abril, sobre la independència de la nació catalana ha demanat al conjunt d’entitats de la nostra ciutat que donin suport a aquesta consulta.
La Junta directiva de la PB ha decidit donar suport públic a aquesta consulta, perquè creiem que és una bona manera d’obrir-nos a la societat igualadina (ja que aquesta consulta està organitzada per la societat civil).
També valorem que el fet de donar la possibilitat de manifestar la seva opinió al conjunt de la ciutat és un fet positiu, i per tant, sempre que es tracti de facilitar mecanismes d’expressió de les diferents voluntats que poden conviure al si de la nostra entitat ha de tenir el nostre suport.
Qualsevol procés d’aprofundiment de la democràcia participativa és sempre positiu.
Així doncs, la nostra entitat serà una més del seguit d’entitats que ja han donat suport a la iniciativa d’IGDecidim, i que esperem que en siguin moltes més.
També animem als nostres associats a vincular-se com a voluntaris a IGDecidim i fer que la consulta sigui un èxit de participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *