IIIer concurs fotogràfic de la Penya Solera Barcelonista de Calella

Des de la Penya Solera Barcelonista de Calella, a través del Sr. Fernando Ballabriga, ens fan arribar la següent informació i que des de la nostra web amplifiquem a tota la família culé de la nostra ciutat.
Es tracta de les bases del Concurs Fotografia Esportiva que varen instituir en memoria d’en Joan Juan i Tresseras, president que fou de la Penya Solera de Calella i membre del Consell Consultiu en diferents etapes.
Agrairien que algun membre de la nostra Penya hi participés, i més tenint en compte la voluntat de superar la participació que van tenir en la II edicio amb més d’un centenar d’obres arribades de Catalunya i d’arreu de l’estat espanyol.
Per qualsevol dubte o informació addicional podeu posar-vos en contacte amb psoleracalella@hotmail.com
També podeu entrar a la seva web i fer-hi una ullada. Igualment, si algú té intenció de participar-hi us agrairíem que n’informéssiu a pbdigualada@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *